PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

Zpráva z činnosti - červen 2021

Rozvolnění pro tělovýchovné jednoty se dostavilo a jednotlivé oddíly rozběhly svou činnost.
Oddíl mladších dětí “Pírko”, pod vedením Hany Janderkové a Veroniky Adamové, zahájil svou sportovní aktivitu výletem do přírody, kde si procvičil překonávání přírodních překážek a srovnavání  se s nezvyklým prostředím, které posiluje sebevědomí a najít v tom radost, nové zkušenosti a umět tyhle nabyté pocity použít v dalším životě. Děti se na společné setkávání oddílu moc těší . Nejvíc je baví “opičí dráha”, je to promyšlená sestava aktivit na procvičení celého těla.

Oddíl Cvičení na míčích pro ženy, pod vedením Marie Chaloupkové , se také sešel v hojném počtu. Cvičení protahuje a relaxuje tělo.
Oddíl Hody Padochov se pilně připravují každou neděli na tradiční Rozmarýnové hody, které se uskuteční 14.8.2021.
Oddíl Malých hodovníků se už také zahájil svou činnost a začal s plným nasazením nacvičovat svoje taneční pásmo. Jsou opravdu šikovní a pilní.
Oddíl badmintonu, nohejbalu, florbalu, kulečníku jsou v plném a radostném nasazení po dlouhé odmlce.
První velkou akcí pro širokou veřejnost bylo RODINNÉ SETKÁNÍ S GRILOVAČKOU ve  spolupráci  hospůdky Pub Cafe Bar sokolovna/ občerstvení / a T.J. Sokol Padochov /program pro děti a rodiny/.
Naše sokolovna opět ožila a v sobotu 5.6.2021 se sešlo 195 návštěvníků . Byla připravena stanoviště po celém areálu sokolovny, kde děti plnily spolu s rodiči a prarodiči různé úkoly a aktivity. Po splnění všech 18 úkolů  se mohly děti těšit na krásnou odměnu z pokladu, který si museli najít. Seznámili  jsme všechny účastníky s hlasováním sokolské projektu HÝBEME SE HEZKY ČESKY, KAŽDÝ HLAS SE POČÍTÁ - Hlasujte pro Sokol Padochov v soutěži s Penny. Výhrou je finanční příspěvek na činnost malých sportovců.
Pro všechny bylo připraveno výborné občerstvení (párek v rohlíku, grilovaný steak kuřecí, žebírka, cukrová vata, cukrovinky, ledová tříšť...). Zajímavou a velmi vítanou atrakcí byl skákací hrad, zde se děti opravdu neuvěřitelně “vyřádily". Velké poděkování Technickým službám města Oslavany , které nám ho dovezli.
Jsme rádi, že jste zde byli a dobře se bavili. Rozhodně tohle je pouze začátek. Další akce jsou již pro Vás naplánovány a opravdu se máte na co těšit.

Letos slaví naše SOKOLOVNA 90-ti leté výročí a náš narozeninový dort je rozdělen do kousků, které Vám všem budou opravdu velmi ”chutnat”.
Začínáme Nocí sokoloven 25. 6.2021 a naše významné výročí se bude prolínat všemi  akcemi, které vyvrcholí Slavnostním shromážděním.

Zveme vás všechny na naše akce cyklu oslav
90. výročí otevření Sokolovny v Padochově:

25.6. 2021 Noc sokoloven
  2.7. 2021 Danteso Letní noc
  5.7. 2021 Pochod do Moravských Bránic
  1.8. 2021 Retrohraní se Sokolem
14.8. 2021 Rozmarýnové hody
21.8. 2021 Volejbalový turnaj
28.8. 2021 Loučení s prázdninami
12.9. 2021 Po hornických stezkách
18.9. 2021 Turnaj v nohejbalu
18.9. 2021 Slavnostní shromáždění k příležitosti 90. výročí otevření Sokolovny Padochov

Hana Janderková, jednatelka

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME