PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

Zpráva z činnosti únor a březen 2023

MAŠKARNÍ KARNEVAL V PADOCHOVĚ
Co by to bylo za plesovou sezónu bez maškarního karnevalu pro děti?  No, asi by to nebylo ono. Proto 18.února do sálu Sokolovny v Padochově spěchali rodiče, prarodiče a hlavně děti v krásných maskách. Celkem si přišlo zatančit a zasoutěžit více jak 60 dětí, které doprovodilo 100 dospěláků. Po celou dobu karnevalu se hrály hry pod vedením oddílu Magi (Jiřina Adamová, Dana Bulová a Hana Schwarzová) a také tančilo. Tanečky děti učila Myška (Adéla Straškrabová) a super bylo, že se zapojili také rodiče. Díky sponzorům, měly děti bohatou tombolu a byly oceněny krásné masky a šikovní tanečníci a tanečnice. Po celé odpoledne byla v Sokolovně nádherná atmosféra.
Děkujeme. Mgr. Hana Schwarzová

2. Sokolský ples
V  sobotu 25.2 jsme uspořádali 2. sokolský ples, který již dle prodejů vstupenek na obci vypadal, že bude velice úspěšný. Sokolovna se před 20. hod. začala plnit, nakonec na ples zavítalo přes 100 lidí.
K tanci a poslechu hrál, u nás velice oblíbený, Daniel Krhut alias DANTESO. Od 20 hod. se rozjela naplno zábava plná tance a hudby, která díky plnému sálu pokračovala až do časných ranních hodin. Součástí plesu byla bohatá tombola, která obsahovala velice hodnotné ceny, např. sud piva, vepřovou hlavu, dárkové koše, dorty a poukazy v celkové hodnotě 14 tis. Kč. Velice
děkujeme sponzorům za poskytnutí věcných darů. I za slosovatelné vstupenky byly ceny velice zajímavé.
Věřím, že si všichni návštěvníci ples užili a odnesli si nějakou zajímavou výhru z celkových 192 cen. Zároveň chci poděkovat celému týmu lidí, který se na přípravě a organizaci plesu podílel.
Za rok opět na plese NAZDAR! Bc. Lukáš Adam


2. SOKOLSKÉ ŠIBŘINKY
V sobotu 4.3 jsme pokračovali v obnovené tradici a uspořádali 2. sokolské šibřinky, od 13 hod. se chystali všechny maškary v prostorách sokolovny, od 14 hod. vyšel průvod maškar zvát spoluobčany na večerní šibřinkovou zábavu, a to za doprovodu harmoniky. Večerní zábavu zahájila povolením „šibření“ starostka jednoty. Poté již následovala promenáda všech
masek a pokračovala zábava až do ranních hodin, k tanci a poslechu hrála Lenka Kocábová. Myslím si, že se akce velice vydařila a děkuji celé partě lidí, která se na přípravě a organizaci podílela. Již se těšíme na další ročník a věříme, že se k nám připojíte. Jiřina Adamová

Valná hromada TJ Sokol Padochov se uskutečnila v sobotu 11.3. 2023 v sále sokolovny.

Rodinný ples
V sobotu 18.3. 2023 jsme společně s SDH Padochov uspořádali náš druhý RODINNÝ PLES. Ples pro rodiče a děti, pro sokoly, kamarády, naše přátele a příznivce, ale také pro seniory - prostě pro všechny, kteří se chtěli bavit. K tanci a poslechu nám hrál DANTESO. Zazněly písně české i anglické, ale také písně pro děti. Zažili jsme spoustu zábavy, tance, zpěvu a legrace. Dokonce jsme se mohli všichni pokochat předtančením SDH Padochov na písničku od Míši Růžičkové "Hasiči". Byl připravený fotokoutek, kde si fotku udělaly nejen děti, ale i rodiče a vůbec celé rodiny. Občerstvení zajišťovala Hospůdka - Pavel Savilla.
A proč ples rodinný? Abychom dětem ukázali, jak to vlastně na plese chodí, jak se obléci a jak se ve společnosti chovat. Děti a rodiče to vzali opravdu zodpovědně. V krásných šatech si zatancovali nejen na moderní písně, ale i na dechovku. Díky sponzorům byla tombola bohatá, a to jak pro malé, tak i velké. A my tímto za všechny dary velice děkujeme. Taktéž bychom chtěli poděkovat DANTESOVI, který se skvěle přizpůsobil dětským tanečníkům, měl připravenou i písničku Ram Sam Sam, kde děti tančily tak urputně, až některé protančily střevíce. Uspořádání takového plesu se neobejde bez pomoci našich kamarádů, bez usměvavé obsluhy a skvělého jídla - i těm všem patří obrovský dík.
Za TJ Sokol Padochov Zuzana Fiedlerová



Připravujeme na duben:
  5.4. 2023    Turnaj v kulečníku
  7.4. 2023    Velikonoční dílničky pro sokolíky
29.4. 2023    Turnaj v badmintonu
30.4. 2023    Pálení čarodějnic

Těšíme se na vás, Hana Janderková jednatelka

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME