PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

Mottem Sokola je “Radost z pohybu, radost ze života”

Přejeme všem Zdravý nový rok!  Mottem Sokola je “ Radost z pohybu,  radost ze života” věříme, že to bude platit pro nás všechny i v roce 2021.
My jsme se s novým rokem 2021 nemohli přivítat tradičně na silvestrovském posezení v sokolovně  písní  "Morava krásná zem.......", jelikož nám to současná situace nedovolila. Oslavili jsme jeho příchod každý po svém.

1.1.2021 jsme potkali několik bratrů a sester na rodinných procházkách v přírodě. Máme na rok 2021 naplánováno spoustu zajímavých tradičních i nových akcí. Už víme, že lednové a únorové rušíme, další proběhnou v souladu s vládními nařízeními. Období bez akcí využijeme k inventurám, úklidu a úpravám areálu. V březnu by měla být v tradičním termínu Valná hromada naší jednoty.
Výjimečnou událostí roku 2021 bezesporu je oslava 90 let od vybudování naší sokolovny. Věříme, že se znovu rozběhnou v plném rozsahu všechny oddíly a na naší Sokolovně bude opět živo.
V současné “zavřené době” můžeme dělat věci jinak. Můžeme doporučit odkaz na videa od České obce sokolské  “Cvičíme se Sokolem”,  vydejme se s rodinami na vycházky do krásné a nabíjející přírody. Podporujme se vzájemně, zajímejme se o zdraví sousedů. Využívejme komunikace se svými blízkými i kamarády pomocí nových technologií /videohovorů a videoschůzek/.
Všechno zlé je k něčemu dobré, díky vládním nařízením,  jsme museli  změnit přístup k běžnému životu a tím jsme našli nové způsoby a řešení.
TJ Sokol Padochov nespí, ale plánuje a připravuje pro Vás akce, na které se dlouho vzpomíná.
Hana Janderková jednatelka

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME