PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

Informace z činnosti - březen 2021

vám informace z naší činnosti. V průběhu března jsme udělali spoustu práce - pokračujeme v úpravách zázemí sokolovny - jeviště, galerie, archiv. Natíráme a opravujeme herní prvky, chystáme rozšíření pohybových  aktivit pro děti, jsme připraveni otevřít sokolovnu pro cvičení, jakmile to opatření dovolí.

Podporujeme pohyb nejen dětí, ale všechny věkové kategorie propagací cvičení na kanálu youtube: „CVIČÍME SE SOKOLEM“. Můžete si vybrat různé varianty pohybu – doma,  venku, joga nebo cvičení rodičů s dětmi.

Moc děkujeme jménem sokolů i všech padochovských občanů Městu Oslavany za vstřícnost – hřiště jsme nemuseli zavřít! A žádáme všechny návštěvníky hřišť o dodržování vyvěšených nařízení !!!!!!

Upozornění !!!!!!!!

Areál Sokolovny v Padochově je místo, které využívají většinou děti k pohybovým aktivitám. Jsme rádi, že nám bylo umožněno, díky Městu Oslavany, nechat areál volně přístupný. Vyskytují se zde skupiny dětí i dospívající mládeže, které nám ničí herní prvky, lavičky..... Uklízíme po nich odpadky i láhve od alkoholu…….
Děkujeme za pochopení a součinnost.

Jde o majetek Sokola a zejména o náš společný sportovní areál v obci. Nenechejme si ho ničit nebo uzavřít!!! Z toho důvodu jsme se také rozhodli umístit v prostorech hřiště fotopast.

Děkujeme za pochopení a součinnost.

Rádi bychom také dali na vědomí, že v období měsíce května a září se budou vybírat členské příspěvky. Příspěvky vybírají členové výboru a budou obcházet jednotlivé členy osobně.

Také bychom chtěli upozornit, že kontejner, umístěný za sokolovnou, je určen výhradně pro účely TJ Sokol.

Hana Janderková jednatel

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME